100 % score bij korfbaljeugd Conventus

10 januari 2011 door Ad van Herk
100 % score bij korfbaljeugd Conventus

ZWIJNDRECHT - De jeugdteams van korfballend  Conventus heeft de oliebollen goed verwerkt. Bij de hervatting van de zaalcompetitie in dit nieuwe jaar kwamen 4 teams in actie. Alle teams speelden een uitwedstrijd en wisten hun wedstrijd in een overwinning om te zetten. Voor de C2 was dit de eerste overwinning in dit zaalseizoen waardoor dit team niet meer op de laatste plaats staat. De overwinningen van de overige teams betekent dat zij blijven meedoen om het kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.