districtskampioenschappen Zuid-Holland ritmische gymnastiek

10 januari 2011 door Ad van Herk
districtskampioenschappen  Zuid-Holland ritmische gymnastiek

ZWIJNDRECHT - Zondag werden in de Develhal te Zwijndrecht de districtskampioenschappen  Zuid-Holland ritmische gymnastiek gehouden. De organisatie was in handen van de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O.
Het vlot verlopen kampioenschap was voor de thuisclub een succesvolle start van het nieuwe seizoen. De O & O-turnsters wisten beslag te leggen op vijf districtstitels, alsmede een zilveren medaille.
In klasse 5 – duo’s pakte het duo Ji-Lan van Andel – Merel van Heeten het goud met hun touwcompositie. Het tweede goud kwam op naam van Soraya Amenou. Zij voerde de lijst aan in de klasse 4. Estée Kraayeveld viel hierbij  met haar vierde plaats net buiten het ereschavot. Beide dametjes waren de sterkste met hun duo-optreden en realiseerden daarmee het derde goud. Het koppel Fenne Dijkstra- Mea Dijkstra eindigde op de vijfde plaats.
In de klasse 2A  ging de titel naar Nadia Amenou en in de klasse 2B naar Zoewé Rozenblad.
Tessa van Rijn maakte het geheel compleet met haar zilver in de klasse 1B
In de klasse 2B viel Cynthia Bezemer met haar vierde plaats net buiten de prijzen, evenals Isa van Andel in de klasse 3A en Tamara de Man in klasse 1B

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.