Vrijwilligers gevraagd voor computer trefpunt

17 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Vrijwilligers gevraagd voor computer trefpunt

Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht zoekt voor het activiteitencentrum de Nederburgh, Duivenvoorde 211A te Zwijndrecht, vrijwilligers die ouderen kunnen helpen bij het gebruik van de computer. SWOZ PC trefpunt hanteert een uniek concept, namelijk persoonlijke begeleiding. Er wordt niet met leerboeken gewerkt maar ingespeeld op de vraag van de klanten. Wie over voldoende algemene kennis van de computer beschikt en tijd heeft op dinsdag, woensdag of vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur is van harte welkom.
Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij de coördinator Henny van Nugteren, tel. 078-6124157 of 06-33616705 of per e-mail h.vannugteren@swoz.com

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.