Gedeeltelijke ingebruikname Kijfhoek

17 januari 2011 door Ad van Herk
Gedeeltelijke ingebruikname Kijfhoek

ZWIJNDRECHT - Vanaf zondagavond 16 januari 20:30 uur is het goederenvervoer per spoor vanaf Kijfhoek weer in beperkte mate op gang gebracht. Het betreft het treinverkeer tussen de Rotterdamse haven en het Duitse achterland.  Er wordt geen extra geluidsoverlast verwacht.

Het treinverkeer en het rangeren stond sinds vrijdagavond stil, nadat er op het terrein een brand was uitgebroken. Deze brand is zaterdagochtend 15 januari door de brandweer geblust.
In verband met de onderzoeken naar de oorzaak van de brand is het sorteren van treinen nog niet opgestart.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.