Vrouw hardhandig beroofd: politie zoekt getuigen

18 januari 2011 door Ad van Herk
Vrouw hardhandig beroofd: politie zoekt getuigen

ZWIJNDRECHT - Een 57-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op 17 januari rond 19.40 uur op het Sticht van haar tas beroofd. Het slachtoffer had haar auto ter hoogte van supermarkt Jumbo  geparkeerd om daar boodschappen te doen.

Toen ze bij haar auto terugkwam en aan de bijrijderkant instapte, reed op dat moment een auto achteruit het parkeervak naast haar in. De bestuurder van deze auto stapte uit, opende het bijrijderportier van de vrouw en greep haar tas.

De man liep terug naar zijn eigen auto, met het slachtoffer achter hem aan. De man wist in zijn eigen auto in te stappen en weg te rijden. Het slachtoffer probeerde de auto te openen en werd meegesleurd. Na een aantal meters raakte ze los. Ze liep een wond aan haar pols op en moest deze in het ziekenhuis laten hechten. Ook liep ze pijn aan haar knieën, haar ellebogen en haar voorhoofd op. Haar kleding raakte beschadigd.


De dader reed in een lichtkleurige Opel hard weg in de richting van de Beneluxlaan. Het gaat om een blanke man van 20-30 jaar met een kaal of nagenoeg kaal hoofd met een normaal postuur. Hij droeg donkere bovenkleding.
De politie heeft al getuigen gesproken, maar komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest, maar nog niet met de politie gesproken hebben. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.