Pelikaan verliest nipt van Drechtstreek

18 januari 2011 door Ad van Herk
Pelikaan verliest nipt van Drechtstreek

ZWIJNDRECHT - De wedstrijd Pelikaan – Serooskerke werd afgelast vanwege de slechte conditie van het hoofdveld. Ter vervanging speelde Pelikaan zaterdag tegen Drechtstreek. Pelikaan verloor met 1-0.

Aan beide kanten waren er kansen gedurende de eerste helft. Pelikaan werkte hard en ging opzoek naar een openingstreffer. Het doelpunt bleef echter uit, ook aan de kant van Drechtstreek.

In de tweede helft  was het beeld niet veel veranderd, er waren aan beide kanten kansen. Pelikaan kwam opnieuw niet tot scoren, Niels van Muijen miste een kans die voor een voorsprong van Pelikaan had moeten zorgen. Drechtstreek kwam wel tot scoren, hun doelpunt viel vlak voor het eindsignaal. Hierdoor was de eindstand 1-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.