Verdachte van diefstal aangehouden op de Karel Doormanlaan

19 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 24-jarige man uit Zwijndrecht is op de Karel Doormanlaan aangehouden. Hij zou eind december 2010 een laptop en geld hebben gestolen uit een woning aan de Geerestein. De bewoonster was op het moment van de diefstal niet thuis en bemerkt de diefstal na enkele dagen. Ze deed aangifte, waarna de politie een onderzoek startte. Daaruit kwam al snel de naam van de verdachte naar voren. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de man op 19 januari aangehouden. De verdachte is ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.