Voorproefje Trouwinformatiedag in Winkelcentrum Walburg

21 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De gemeente Zwijndrecht organiseert in samenwerking met diverse ondernemers op 12 februari 2011 een Trouwinformatiedag. Om alvast in de sfeer te komen, loopt er morgen, zaterdag 22 januari 2011, van 11.00 uur tot 14.00 uur in Winkelcentrum Walburg een bijzonder promotieteam rond met informatie.

Op de Trouwinformatiedag kunnen trouwlustigen kennismaken met de trouwambtenaren en de Trouwzaal in het oude gemeentehuis bewonderen. Verder kunnen bezoekers van de trouwbeurs zich oriënteren op van alles en nog wat over het huwelijk. Diverse ondernemers zijn vertegenwoordigd op de beurs: van weddingplanners, cateraars, bloemisten, fotografen, kappers en juweliers tot trouwlocaties, trouwkoetsen en heuse limousines. Deze laatste zullen op het Raadhuisplein te bewonderen zijn.

Het thema van de Trouwinformatiedag is dit jaar ‘Vier seizoenen’. Rondom dit thema zal de dag worden ingevuld met diverse optredens en bruidsmodeshows. Voor de bezoekers is er naast een presentje ook iets moois te winnen, onder andere een diamanten ring.

Meer informatie over de Trouwinformatiedag is te vinden op www.zwijndrecht.nl of volg ons via Twitter (@trouwinfo).

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.