Verdachten van bromfietsdiefstal aangehouden op het Willem Ruysplein

22 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Drie 13-jarige jongens uit Zwijndrecht zijn op 21 januari op het Willem Ruysplein en de Walraven van Hallstraat aangehouden. Een getuige had gezien dat twee van de drie jongens een bromfiets uit de Walraven van Hallstraat hadden weggenomen. Korte tijd later zag hij een derde jongen met de gestolen bromfiets bij zich. De getuige aarzelde niet en bracht de jongen en de bromfiets terug naar de plaats waar dit voertuig oorspronkelijk was weggenomen. De twee jongens die de bromfiets hadden weggenomen werden ook opgespoord en gevraagd terug naar de plaats van de diefstal komen. Dat deden ze, zodat het trio na enkele minuten weer compleet was. Inmiddels gearriveerde agenten konden de drie direct meer naar het bureau nemen. De drie zijn na verhoor heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.