Agressieve vrouw aangehouden op Ringdijk

24 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Een 56-jarge vrouw uit Zwijndrecht is op 23 januari op de Ringdijk aangehouden. De vrouw had daar sigaretten bij een tankstation gekocht en stak er één in de buurt van een benzinepomp op. Roken en vuur zijn daar verboden en toen een personeelslid haar daar op attent maakte, sloeg al snel de vlam in de pan. De verdachte werd agressief en viel de pompbediende aan. Met hulp van twee klanten kon zij de verdachte tegen de grond werken. Het lukte de verdachte nog wel een forse pluk haar uit het hoofd van het slachtoffer te trekken. Ze is ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.