O & O goed vertegenwoordigd bij districtskampioenschap turnen heren

24 januari 2011 door Ad van Herk
O & O goed vertegenwoordigd bij districtskampioenschap turnen heren

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vonden in Alphen aan de Rijn de kampioenschappen turnen heren voor de ere- talenten- eerste- en tweededivisie van het district Zuid-Holland plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was hierbij in alle divisies in bijna alle onderliggende categorieën goed vertegenwoordigd.
De O & O-delegatie maakte bij deze eerste krachtmeting van dit wedstrijdseizoen een succes- volle start. De turners wisten beslag te leggen op tien districtstitels, zes zilveren  medailles, drie bronzen en eenmaal een vierde prijs die uitgereikt werd vanwege de grote deelname in deze categorie.
De districtstitels kwamen op naam van Luuk Huernink, Paul Vermeulen, Erik Gàl, John Legen, Mark Feddema, Martijn Kuikman, Jelle van Leeuwen, Dennis Swinkels, Tim Boekestijn, en Jordi Hagenaar.
Het zilver werd omgehangen bij Dyon Purperhart, Martin Mange, Danny Hamann, Stefan Raats, Axel Quist en Bradley Noordzij.
Het brons ging naar Wesley de Haas, Johan van Schenkhof, Shaun Roubos en Jens van der Helm.
De vierde prijs was voor de zevenjarige Yuri Visser.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.