Handbalsters sv Conventus zetten goede vorm voort

24 januari 2011 door Ad van Herk
Handbalsters sv Conventus zetten goede vorm voort

ZWIJNDRECHT - De handbaldames van sv Conventus hebben hun reeks sterke wedstrijden afgelopen weekend voort kunnen zetten. Na een verrassende overwinning tegen Hercules en een goede wedstrijd tegen HVOS, heeft het team van trainer André Schoenmakers afgelopen zondag ook Hellas verslagen. Na een spannende eindfase pakte Conventus met 14 – 13 twee belangrijke punten in het kampioenschap.

Na een late afzegging door tegenstander EHC, ging de wedstrijd van Conventus Heren 1 niet door. Het team pakte zo wel een eenvoudige 10 – 0 overwinning.

Het tweede heren- en damesteam van Conventus kenden beiden een minder fortuinlijke dag, beide teams verloren hun wedstrijden met grote achterstand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.