Docent(e) Frans gevraagd in de Nederburgh

24 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Wegens ziekte van de huidige docente vraagt Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht voor het activiteitencentrum de Nederburgh, Duivenvoorde 211A te Zwijndrecht, een docent(e) voor de opfriscursus Frans. Dus een cursus voor degenen die al Frans gehad hebben, maar veel ervan zijn vergeten. De les uren zijn elke woensdag van 13.00 tot 14.30 uur. Het is een betaalde baan. Heeft u tijd en zin, neemt u dan contact op met de coördinator Henny van Nugteren, tel. 078-6124157 of 06-33616705 of per e-mail h.vannugteren@swoz.com

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.