Albatros verliest van RWA

24 januari 2011 door Ad van Herk
Albatros verliest van RWA

ZWIJNDRECHT - Het eerste seniorenachttal van de korfbalvereniging Albatros verloor zaterdag 22 januari met 18-13 bij RWA in Rhoon. De euforie van vorige week na de gewonnen wedstrijd tegen Kinderdijk was dus maar van korte duur en omdat Kinderdijk gisteren wel won, lijkt het kampioenschap nu definitief buiten bereik.

In de uitwedstrijd bij RWA begon Albatros vijf minuten te laat aan de wedstrijd en keek daardoor al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Hoewel Albatros zich redelijk herstelde bleef de thuisploeg in de Rhoonse sporthal zuiver schieten. Ook het aantal rebounds  was duidelijk in het voordeel van RWA dat haar spel bovendien nog aanvulde met een flinke portie inzet. Bij 15-13 leek Albatros nog terug te kunnen komen, maar juist op dat moment had men geen geluk met de afstandsschoten. RWA liep weer uit naar vier doelpunten verschil en nam zo revanche op de eerder geleden nederlaag in de Develsteinhal.

Albatros 2 won wel van VEO 3, de onderste in haar poule. Met 14-16 gingen de punten mee terug naar Zwijndrecht.
Het was afgelopen zaterdag de zaterdag van de 10-10. Maar liefst drie keer stond deze eindstand op het scorebord. Albatros’ derde seniorenteam deelde de punten met Maassluis 3 en blijft zo middenmotor in de reserve 2e klasse. Albatros 9 speelde 10-10 tegen Nieuwerkerk 10 en de 10-10 van A2 was een tegenvaller. Tegenstander WION A1 was tot vorige week nog puntloos, maar dankzij het niet al te scherpe spel van koploper Albatros A2 werden de punten gedeeld.

Wel goede overwinningen voor  A1 (10-17 bij Oranje Wit A1). B1 (7-3 tegen RWA B2), C1 (9-2 tegen RWA C1) en F1 dat met maar liefst 9-4 won van Sporting Delta F1. C2 won met 7-8 bij RWA C2.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.