Meiden stelen plaksnorren in winkelcentrum Walburg

29 januari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - Vier meiden van 13 en 14 jaar (1) uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht hebben vrijdagmiddag vier nepsnorren gestolen in een winkel in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Personeel van de winkel hield de vier in de gaten en controleerde hun tassen bij het verlaten van de winkel. Toen kwamen de plaksnorren tevoorschijn. In een van de tassen werden meer feestartikelen gevonden die mogelijk in andere winkels zijn gestolen. Dit wordt onderzocht. De ouders van de tieners werden in kennis gesteld maar ze na verhoor ’s avonds weer naar huis mochten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De goederen zijn terug naar de winkel.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.