Winst voor Albatros 1 en 2

31 januari 2011 door Ad van Herk
Winst voor Albatros 1 en 2

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht 30 januari 2011 – Het eerste en het tweede team van de Zwijndrechtse korfbalverenging ckv Albatros wisten afgelopen zaterdag te winnen met dezelfde einduitslag.

Het eerste selectieteam van Albatros startte in Arnemuiden veel scherper dan de thuisploeg TOP. TOP verloor vorige week bij Kinderdijk, waardoor Kinderdijk een straatlengte voorsprong heeft. Albatros strijdt nu nog voor de tweede plek, maar ook de onderste plaatsen zijn nog angstig dichtbij, dus er moest gewonnen worden. In de eerst helft was er na 10 minuten al een 1-5 voorsprong en via 6-8, 11-12 naar een 12-14 voorsprong bij rust. Na 9 minuten in de tweede heeft was de stand al 15-18, maar toen stokte het scoreverloop. De thuisploeg sprokkelde nog wat doelpunten bij elkaar, maar TOP wist heeft gat niet te dichten: 18-19.

Het tweede selectie team wist te verrassen tegen de koploper Vitesse uit Barendrecht. Albatros ging met 2 punten naar huis door met 18-19 te winnen. Albatros A1 kon het niet bolwerken tegen de zuivere koploper KCC. Bij rust was het gat al geslagen: 9-3, uiteindelijk verloor A1 met 18-8. Ook het derde team wist niet te winnen en verloor ook van KCC: 14-10. Het vierde team wist in een spannende wedstrijd tegen DVS ’69 wel te winnen. In de laatste minuten stond het gelijk 10-10. Door een schot van Jurriën Kwaak en een strafworp van Martijn Verwoerd wist Albatros 4 in de laatste minuten 2 punten te pakken.

Foutjes waren er voor de koplopers A2 en F1. A2 verloor met 12-8 bij PKC en F1 zag Kinderdijk met 3-8 winnen. C1 maakte geen fout en won van KOAG C1 met 10-6. De omgekeerde uitslag was er bij de wedstrijd B1 tegen KOAG B1. E1 won opnieuw ruim en versloeg ACKC met 0-11. Ook D4 boekte een mooie overwinning op PKC D6: 5-4.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.