Beveiligingsmedewerker bedreigd: man aangehouden

06 februari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel is op 5 februari op de Brabant aangehouden. Een beveiligingsmedewerker van het winkelcentrum aldaar had hem even daarvoor de toegang tot het winkelcentrum ontzegd, omdat hij zich daar met een stel vrienden vervelend ophield. De verdachte wilde toch het winkelcentrum in, waarop de beveiligingsmedewerker hem tegenhield. Er ontstond een worsteling, waarbij het slachtoffer in zijn zij getrapt werd en in zijn gezicht geslagen werd. Met een collega wist het slachtoffer de verdachte uiteindelijk onder controle te krijgen. Deze bedreigde de beveiligingsmedewerker meermalen. Ter plaatse gekomen agenten namen de verdachte mee. Hij is na verhoor heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.