Conventus verliest nu wel van Harga

07 februari 2011 door Ad van Herk
Conventus verliest nu wel van Harga

ZWIJNDRECHT - In de uitwedstrijd tegen Harga wist Conventus ditmaal niet te winnen. Voor beide teams stonden er vrijwel geen belangen meer op het spel. Harga ging flitsend van start en bereikte al snel een 5-1 voorsprong. De onderlinge marge bleef een groot deel van de wedstrijd 4 doelpunten. Bij rust was het dan ook een 9-5 in het voordeel van de thuisploeg. Door het missen van vele kansen liep Harga steeds verder uit. De wedstrijd eindigde dan ook met een 15-7 nederlaag.

Blije gezichten waren er wel bij de reserves van Conventus na de wedstrijd tegen de reserves van Harga. In het onderlinge treffen tussen de nummers 1 en 2 wist dit team wel te winnen. Na een 2-5 ruststand wist Conventus uiteindelijk met 4-9 te winnen. Door dit resultaat heeft Conventus 2 met nog 3 te spelen wedstrijden nu een voorsprong van 5 punten op Harga 2, dat 1 wedstrijd minder speelde, en zijn de kampioenskansen dus toegenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.