Albatros heeft een nieuwe trainer voor A1

12 februari 2011 door Ad van Herk
Albatros heeft een nieuwe trainer voor A1

ZWIJNDRECHT - Martijn van der Wees zal in het seizoen 2011-2012 de A1 van Albatros onder zijn hoede gaan nemen. De  33-jarige trainer kwam deze week tot overeenstemming met Albatros en tekende een contract voor één jaar met optie tot verlenging.

Martijn is afkomstig uit een heuse korfbalfamilie en heeft heel veel teams van Maassluis doorlopen waaronder het 1e.  Naast de A1 van Maassluis heeft hij ook de A1 van HKV/Ons Eibernest getraind. Hij is woonachtig in Maassluis en woont daar samen met vriendin Machteld die in de selectie van Dijkvogels speelt.

Door het stoppen van trainer/coach René Noël moest Albatros op zoek naar opvolging en die vond men snel in de enthousiaste Van der Wees. Hij zal proberen Overgangsklasser Albatros A1 en mogelijk ook 2e klasser A2 naar een nog hoger niveau te tillen. De invulling van de verdere technische staf van de juniorenselectie is ook bijna rond.
Martijn zal de komende maanden gebruiken om zich te oriënteren binnen Albatros zodat hij in augustus 2011 beslagen ten ijs zal kunnen komen.

Overigens heeft de technische staf van de club nog altijd geen opvolger gevonden voor selectietrainer Michel Koppelaar die in juni bij Albatros stopt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.