Conventus na ruime overwinning nu definitief veilig

14 februari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Na enkele nederlagen wist Conventus tegen hekkensluiter Badhoevedorp met 16-7 te winnen.

Ondanks deze uitslag kwam deze overwinning niet gemakkelijk tot stand. Tegenstander Badhoevedorp was niet van plan om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden.  Deze wedstrijd was hun laatste theoretische kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Zo ontstonden er vele fysieke duels en werd de stemming er in de wedstrijd niet vrolijker op. Scheidsrechter Stolk had dan ook alle moeite om deze wedstrijd tot een goed einde te leiden,

Het 2e en 3e team zijn vrijwel verzekerd van een kampioenschap in hun klasse. Als de volgende wedstrijden in winst worden omgezet is het kampioenschap een feit. Conventus 4 zorgde voor een verrassing door met 15-11 van koploper Velox 5 te winnen.

Winst was er helaas weer niet weg gelegd voor Conventus 5. Tegenstander Harga 4 ging dan ook met een 3-7 overwinning huiswaarts.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.