Albatros1 revanche op Korbat jo

14 februari 2011 door Ad van Herk
Albatros1  revanche op Korbat jo

ZWIJNDRECHT - Albatros 1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Korbatjo uit Oud Beijerland. Na een ruststand van 4 – 8 won Albatros 1 uiteindelijk de wedstrijd met 16 – 18. Timon Lommers, Wouter Nugteren, René Havelaar en Chantal Cornfield waren de topscoorders van de wedstrijd en maakten met samen 15 van de 18 doelpunten.  Albatros nam hiermee revanche op de eerdere thuisnederlaag tegen de Hoeksewaardse ploeg.
 
Ook Albatros 2 heeft de uit wedstrijd tegen KCC 4  uit Capelle aan de IJsel gewonnen met  12 – 16.  Albatros 3 verloor afgelopen zaterdag maar net van de koploper met 18 – 16.  Bij Albatros 4 leverde een heftige strijd om de winst. Het liep de hele wedstrijd gelijk op maar toch verloor Albatros 4 in de laatste minuten met 11 – 12 van ADO 2 uit ’s-Gravendeel.  Albatros 3 en 4 hebben nog een paar punten nodig in de strijd tegen de degradatie. Senioren 6, 7 en 8 wonnen dit weekend ook en A1 pakte een prima punt bij PKC/LukassenBoer A2: 14-14!
 
Albatros A2 verloor met 9 – 6 bij Bolnes. Het kampioenschap is nu niet meer in eigen hand. Daarnaast was Albatros A3 afgelopen zaterdag wel aardig op dreef en won ondanks twee blessures met 8 – 13 bij OZC A2.  Afgelopen zaterdag verloor Albatros C2 bij PKC uit Papendrecht en moet nu hopen op een foutje van de nieuwe koploper! Kampioen C1 maakte korte metten met Victum C1. De kersverse kampioen won met maar liefst 17-5. Voor Albatros E1 bestaat er de kans om gedeeltelijk kampioen te worden met Kinderdijk. Albatros E1  verloor zaterdag met 2-0 van Kinderdijk. Door de overwinning van 3 – 12 tegen HKC D1 uit Hardinxveld Giessendam blijft D1 in de race voor het kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.