Nog aantal teams bij Albatros strijden om het kampioensschap

21 februari 2011
Nog aantal teams bij Albatros strijden om het kampioensschap

ZWIJNDRECHT - Drie teams van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros deden afgelopen zaterdag goede zaken om het kampioenschap binnen te halen. Albatros D1, A3 en A5 wonnen hun wedstrijd en zijn zo op de goede weg richting het kampioenschap.

Albatros D1 trad afgelopen zaterdag aan tegen PKC D2, dit was de belangrijkste wedstrijd van deze klasse. De uitwedstrijd bij PKC werd in december gewonnen met 5-7. In de eerste helft was de spanning te voelen, je kon de spanning op de spelers zien, maar ook PKC was zenuwachtig. PKC miste een strafworp, maar Albatros scoorde wel een strafworp en ging met een 2-1 voorsprong rusten. Na rust kwam de eerste aanval die in de eerste helft niet tot scoren kwam wel op gang en creëerde veel kansen. Britt v.d. Ploeg en Susanne Euser scoorden beide een doorloopbal en de combinatie tussen Raoul van Duivenvoorde en Stan van Bergen werd na een geweldige pass van Justin uit het andere vak vandaan prima afgerond door Raoul. D1 was de betere ploeg en won de wedstrijd verdiend met 6-2. Het kampioensschap kan Albatros D1 nu niet meer ontgaan.

Ook Albatros A3 en A5 deden goede zaken voor de titel. A3 won in een moeizame en spannende wedstrijd met 12-11 van Sagitta en A5 won ruim bij KCC (5-12). Voor C2 en A2 is er nog een sprankje hoop, beide teams wonnen zaterdag. C2 won met 4-5 bij WION en A2 won bij KOAG met 8-10. Albatros A1 klopte RWA gemakkelijk met 13-19 na een 7-12 ruststand en is goed op weg om de 3e plaats definitief in handen te nemen.

De grootste overwinning was voor Albatros D2 dat ACKC D3 afdroogde door met 21-0 te winnen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.