IJsbaan op het plein van de CBS De Brug

22 februari 2011
IJsbaan op het plein van de CBS De Brug

ZWIJNDRECHT - Ter gelegenheid van het 35 jaar bestaan van CBS DE Brug aan de Laan van Nederhoven had de ouderraad voor een ijsbaan gezorgd. Verder bood de ouderraad namens alle ouders een geluidsset aan voor de school.


Maandagavond werd deze ijsbaan officieel geopend door schaatsende kinderen en een ballonnenwedstrijd. Op het plein was gezorgd voor de inwendige mens, gluhwein, warme chocolademelk, broodje worst en heerlijk verse oliebollen.


Alle kinderen hebben als herinnering aan dit 35 jarig bestaan van de school een rode muts gekregen met het logo van de Brug.
De hele week staan er nog festiviteiten op het programma, een groot techniektoernooi, meester en juffendag en natuurlijk de hele week schaatsen op de ijsbaan op het plein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.