Parkeercontroleur geslagen na uitschrijven bekeuring

23 februari 2011

ZWIJNDRECHT -Een 50-jarige parkeercontroleur uit Bergen op Zoom is op 22 februari door een onbekende man in zijn gezicht geslagen. De controleur wilde de verdachte een bekeuring wegens foutparkeren geven, maar daar was de man het duidelijk niet mee eens. Toen de controleur aangaf toch een bekeuring uit te schrijven, kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht. De man reed daarop weg. De parkeercontroleur liep een pijnlijke kaak op, maar was nog wel in staat aangifte te doen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.