Breakdancegroep BeatRockerz traint in Mikado

25 februari 2011

ZWIJNDRECHT -Sinds een aantal weken traint de Zwijndrechtse breakdance crew BeatRockerz in Mikado. Deze groep is pas opgericht en bestaat uit jongens en meiden uit heel Zwijndrecht. Zij gebruiken op dinsdagavond de ruimte boven in Mikado.

Deze ruimte is speciaal ingericht voor dit soort activiteiten met spiegels en een geluidsinstallatie. Ook vinden er op deze verdieping verschillende dansworkshops plaats. Wil je ook oefenen met jouw dansgroep of heb je interesse in één van de dansworkshops neem dan contact op met Mike Kruidenier, Mobiel: 0617964988, Email: m.kruidenier@diverz.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.