Beschonken man beschadigt auto in Patrijsstraat

26 februari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden voor vernieling van een auto. Een 38-jarige man uit Zwijndrecht parkeerde zijn auto op vrijdagavond 25 februari op de kruising tussen de Reigerstraat en de Patrijsstraat. Toen hij even later terug kwam was zijn auto beschadigd. Twee getuigen konden de beschonken verdachte aanwijzen, die werd aangehouden. Na verhoor is hij heen gezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.