Poolse bestuurder zwaar onder invloed van alcohol op Munnikensteeg

27 februari 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag controleerde de politie een bestuurder omdat hij allebei de rijstroken op de Munnikensteeg nodig had en het verkeer behoorlijk in gevaar bracht.

Het bleek dat de man, een 38-jarige Pool, behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerde. Op het politiebureau blies de man 960 ug/l waarbij 220 ug/l wettelijk strafbaar is gesteld. In overleg met de officier van justitie werd besloten om de man een proces-verbaal te geven en zijn rijbewijs in te vorderen. De man is ingesloten voor nader verhoor aangezien hij zich niet kon legitimeren en een gesprek met hem niet mogelijk was door de hoeveelheid alcohol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.