Aanrijding door roekeloos rijgedrag op Stationsweg

05 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft vrijdagmiddag 4 maart einde middag een 22-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden na het veroorzaken van een aanrijding. Het ongeluk gebeurde op de Stationsweg in Zwijndrecht. De 22-jarige kwam volgens getuigen met hoge snelheid aan rijden vanuit de richting van de Ringdijk.

In de scherpe bocht voor het station ging het mis waardoor het voertuig ging driften en op de auto van een 66-jarige vrouw uit Zwijndrecht klapte die op dat moment stilstond voor de stoplichten kruising Stationsweg/Koninginneweg. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De bestuurster werd door ambulancepersoneel onderzocht maar ze bleek gelukkig niets te mankeren.

Zowel het rijbewijs als het kentekenbewijs van de auto van de verdachte zijn voorlopig ingevorderd. Daarnaast zal melding gemaakt worden bij het CBR van dit incident. Hoe hard de bestuurder heeft gereden en of het voertuig mogelijk mankementen had, wordt onderzocht door de verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning. (RVO)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.