Automobilist in beschonken toestand van de dijk gereden

06 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 5 maart een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden wegens rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

De man reed in zijn auto op de Ringdijk in Zwijndrecht toen hij een lantaarnpaal raakte en vervolgens van de dijk afreed. Vervolgens liep hij weg. Getuigen alarmeerden de politie die na even zoeken de bestuurder vonden in de Beinemastraat.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar een blaastest een alcoholpromillage van 1,7 promille uitwees. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto is total-loss.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.