Conventus E3 kampioen

14 maart 2011 door Ad van Herk
Conventus E3 kampioen

ZWIJNDRECHT - Voor  de 2e  keer in dit seizoen wist Conventus kampioen te worden. Na de 1e helft veld werd nu het kampioenschap behaald in de zaalcompetitie. Het team dat getraind en gecoached wordt door Denise Coenraads en Stephan Hoppel wist door een 8-4 zege tegen GKV E3 het kampioenschap binnen te halen.

Gemakkelijk kwam deze overwinning niet tot stand. In de 2e helft keek men zelfs tegen een 3-2 achterstand aan! Gelukkig slaagde het team er in om deze achterstand in een voorsprong om te buigen  om als echte kampioenen de zaal te verlaten. Voor hun prestatie kregen alle spelers en spelers een beker  en een gouden  ( chocolade ) medaille uitgereikt.

Beide coaches kregen van de Jeugdcommissie beiden een mooi boeket bloemen uitgereikt. In de kantine werden zij onthaald door een erehaag van ouders en overige leden. Het gebak en limonade dat al keurig gereed stond in de kantine maakte de feestvreugde alleen  maar groter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.