Conventus laat de punten liggen

14 maart 2011 door Ad van Herk
Conventus laat de punten liggen

ZWIJNDRECHT - Ook in de laatste zaalwedstrijd van het seizoen wist  Conventus niet tot winst te komen. Tegen Good Luck uit Middelharnis waren daar zeker wel mogelijkheden toe. Aan inzet en motivatie heeft het in vergelijking met vorige week zeker niet gelegen.  Het onderlinge verschil in de wedstrijd bedroeg nooit  meer dan 3 doelpunten
.
Bij een 10 – 7 voorsprong leek Conventus de wedstrijd onder controle te hebben. Echter Good-Luck gaf niet op en wist bij 13-13 weer langszij te komen. Tot 17-17 ging de stand gelijk op. Hierna wist Good Luck nog 2 x de korf doeltreffend te vinden en ging dan ook uiteindelijk met een 17-19 overwinning huiswaarts.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.