Kampioenen bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros

14 maart 2011 door Ad van Herk
Kampioenen bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn er nog twee teams toegevoegd aan het rijtje kampioenen bij de Zwijndrechtse korfbalverenging CKV Albatros. E1 en C2 haalden beiden genoeg punten om de eerste plek te bemachtigen

Albatros E1 won met 0-6 ruim van PKC E2, hierdoor is E1 nu gedeeld kampioen met Kinderdijk. C2 wist zelf te winnen bij Good Luck met 3-9. Na afloop van de wedstrijd hoorde C2 dat koploper PKC had verloren. C2 kon hierdoor een feestje vieren, zij zijn kampioen. Dit kampioenschap moet waarschijnlijk volgende week wel gedeeld worden met Ventura Sport.

Bij het vlaggenschip van Albatros haakte Wouter Nugteren net voor tijd ziek af. Stefan den Hoed uit A1 mocht daardoor na 4 uur in de auto te hebben gezeten na zijn eigen wedstrijd in Middelburg debuteren in het 1e team van Albatros en speelde een goede wedstrijd. Albatros won goed spelend met 15 – 18 bij ODO uit Maasland.

Het reserveteam van Albatros kende ook persoonlijke problemen door vaderschap, vakanties en blessures waardoor beide coaches Elwin Lommers en Eddo Bakker mee moesten spelen. Helaas werd er toch verloren van ODO 2 met 18-12.

Albatros 3 verloor met 16-12 van Avanti 3 en is helaas gedegradeerd. A1 wist ook niet te winnen en verloor met 13-12 van Swift. Wel zag A1 de 200ste treffer van het seizoen, gescoord door Vera Berghout. A2 en A3 wisten ook niet te winnen. A2 verloor met 10-8 van OZC A1 en A3 verloor met 8-7 van Vriendenschaar uit Bodegraven, waardoor het kampioenschap met ditzelfde team gedeeld moet worden.

B1 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Sagitta B1: 15-15. C1 had een goede laatste voorbereiding op het NK in Barneveld dat volgende week zal plaatsvinden en won met 11-8 van Sagitta C1. Ook kampioen D1 wist te winnen en won met 4-13 van DeetosSnel D2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.