NK voorwedstrijd meisjes-dames O & O

14 maart 2011 door Ad van Herk
NK voorwedstrijd meisjes-dames  O & O

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestel turnen dames  vond zaterdag in Hoofddorp de 1ste voorwedstrijd plaats.De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging bond hierbij in diverse categorieën de strijd aan.


Bij de pupillen van de 1ste divisie overtuigde Naomi Visser. Zij eiste het goed voor zich op met 54,833 pnt. Haar clubgenote Faye Boorsma greep het brons met 50,216 pnt.
Esmé van Geldrop veroverde het brons  in de instapcategorie van 1ste divisie, evenals Karlijn Schouten bij de pupillen van  de 2de divisie. Esmé scoorde 48,517 pnt. en Karlijn 48,675 pnt.


Verder drongen tot de volgende ronde door Marit Kooiman, Nicoline de Mooij, Jente van der Kruk, Marleen Lodder (allen 2de divisie – instap) Maaike Kasius, Lola van der Padt (2de divisie – pupil), en Cyane Cromarty ( 2de divisie – jeugd).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.