Politie zoekt eigenaars van sieraden en munten

16 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De politie in Zwijndrecht zoekt de rechtmatige eigenaars van een aantal sieraden en munten die vorig jaar april in een prullenbak aan de Parklaan zijn gevonden.

De afgelopen maanden heeft de politie op diverse manieren naar de mogelijke eigenaars gezocht. Onder meer zijn juweliers bevraagd, aangiften bekeken en landelijke systemen geraadpleegd, maar de rechtmatige eigenaar zat er niet bij.

Wie de sieraden en munten (her)kent en kan aantonen dat hij/zij de eigenaar is, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de politie in Zwijndrecht. Een foto van de sieraden en munten is te zien op www.politie.nl/Zuid-Holland-Zuid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.