Verdachten in gestolen bestelbus aangehouden aan de Laan van Nederhoven

17 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Twee Bulgaren zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 16 maart om 21.45 uur op de Laan van Nederhoven aangehouden.

Agenten zagen het busje hen daar tegemoet rijden en controleerden het kenteken. Toen daaruit bleek dat dat bij een gestolen bedrijfsauto hoorde, keerden de agenten direct om om het busje staande houden.

De twee inzitttenden zijn naar het politiebureau in Dordrecht overgebracht en ingesloten. Ze worden verhoord. Het busje is in beslaggenomen en weggesleept.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.