Mannen inbrekersgereedschap aangehouden

24 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 37-jarige man uit Den Bosch en een 27-jarige plaatsgenoot zijn op 24 maart rond 02.05 uur op de Ringdijk aangehouden. Agenten zagen hen beide in één auto zonder verlichting rijden en hielden ze staande. De mannen kwamen in de politiesystemen veelvuldig wegens diefstal voor en hadden inbrekersgereedschap bij zich. Ook bleek uit andere spullen dat ze  zich mogelijk met autoinbraak bezig houden. De mannen zijn ingesloten en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.