Jongen aangehouden voor mishandeling

26 maart 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Zwijndrecht is vrijdagmiddag 25 maart aangehouden voor mishandeling. Een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht liep die middag over de Karel Doormanlaan toen achter hem twee jongens op een fiets kwamen aanrijden. De 16-jarige jongen die achterop de fiets zat, stapte plots af en liep op zijn 17-jarige plaatsgenoot af. Vervolgens sloeg hij de 17-jarige jongen in het gezicht waarbij het slachtoffer ten val kwam. Een passant zag dit gebeuren en liep op de jongens af, waarna de fietsers er vandoor gingen. De getuige belde de politie, die aan de hand van het signalement de 16-jarige jongen even later in zijn woning aan de Da Costastraat wist aan te houden. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hij verklaarde de jongen te hebben geslagen naar aanleiding van een eerdere ruzie. Het slachtoffer is voor controle naar de spoedeisende hulp gebracht, waarbij bleek dat hij enkele kneuzingen in zijn gezicht had opgelopen. De jongen heeft aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.