Pelikaan de gelukkigste in matige wedstrijd

28 maart 2011
Pelikaan de gelukkigste in matige wedstrijd

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 26 maart speelde Pelikaan in Axel een wedstrijd waarbij beide teams gewaagd aan elkaar waren. Toch trok Pelikaan aan het langste eind en werd het 0-1 tegen AZVV. Het veld was zeer slecht te noemen, waardoor goed voetbal onmogelijk was. Het was dan ook geen hoogstaande wedstrijd.

Voor beiden teams waren een aantal kansen, die niet benut werden.  In de 80e minuut was het wel raak voor Pelikaan. Erwin van Dis kopte de bal in het doel na een corner van Mario Bolder. Het was een typische 0-0 wedstrijd waarin de gelukkigste gewonnen heeft. Volgende week gaat Pelikaan inhalen bij Dinteloord, de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.