Albatros neemt revanche op dijkvogels

28 maart 2011 door Ad van Herk
Albatros neemt revanche op dijkvogels

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was Albatros druk bezig met oefenwedstrijden. Albatros speelde afgelopen zaterdag vier oefenwedstrijden tegen IJselvogels uit Moordrecht. Albatros 2 en Albatros A3 wonnen. Helaas was er geen winst voor Albatros 1 en Albatros A1.

Albatros C3 speelde een oefenwedstrijd tegen Vitesse uit Barendrecht. De wedstrijd begon moeizaam en eindigde uiteindelijke met een 1-1 in de rust.  In de tweede helft wist  Albatros uit te lopen en won uiteindelijk met een stand van 7-1.. Albatros C3 speelt op het veld ook twee keer tegen Vitesse. Dit biedt goede hoop voor het veldseizoen.

Volgende week zal de competitie voor het veldseizoen voor de meeste teams van start gaan.
Albatros A2 zal zaterdag 2 april hun eerste wedstrijd beginnen tegen Merwede uit Sliedrecht. Albatros A1 speelt 2 april tegen KOAG uit Krimpen aan den IJssel. Ook Albatros 1 en 2 zullen van start gaan. Albatros 1 speelt thuis tegen Fentura 1 en Albatros 2 speelt tegen ZKC 2 uit Zaandam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.