55 plussers Hightea in Noord

31 maart 2011 door Ad van Herk
55 plussers Hightea in Noord

ZWIJNDRECHT - Donderdag 31 maart waren de 55 plussers uit de wijk Noord vanaf 14.30uur welkom in Xiejezo in de Grote Beerstraat voor een hightea die georganiseerd was door Wijkplatform Noord en de wooningcooperaties Trivire en Woonkracht 10. Zo'n 60 personen waren vanmiddag aanwezig en werden bediend door de bovengenoemde. Er werden terplaatse ook turkse pizza's gemaakt waar gretig van werd geproeft, het recept werd ook uitgewisseld zodat de bewoners dit ook zelf kunnen proberen te maken.

Fotó's: Petra Verhoeven

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.