Albatros heeft nieuwe selectietrainer

08 april 2011
Albatros heeft nieuwe selectietrainer

ZWIJNDRECHT - Het is de technische staf van Albatros gelukt een opvolger voor Michel Koppelaar te vinden. De 39-jarige Karim Ratoube wordt in augustus de nieuwe trainer van de seniorenselectie van de Zwijndrechtse veldovergangsklasser.
Ratoube speelde in zijn jeugd bij het Haagse PAMS dat in 1990 met VES fuseerde tot Futura. Ook bij Futura heeft hij zijn sporen verdiend als selectiespeler en later als trainer. Zijn laatste trainerschap vervulde hij bij het tweede van Avanti in Pijnacker.
De nu in Pijnacker woonachtige Ratoube, getrouwd, een korfballende dochter en een voetballende zoon, staat te trappelen om aan de slag te gaan bij Albatros. Na een paar goede gesprekken met de technische mensen en enkele spelers van de club, is hij deze week voorgesteld aan de selectie. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.