Bliksemstart Synergo nekt Conventus

10 april 2011 door Ad van Herk
Bliksemstart Synergo nekt Conventus

ZWIJNDRECHT -Conventus heeft aan de overwinning tegen Crescendo geen goed gevolg kunnen geven. In Utrecht stond er na 4 minuten al een 4-0 achterstand op het scorebord. Hierna herpakte Conventus zich en wist tot 2-4 terug te komen. Bij een stand van 3-8 leek Conventus toen al een verloren wedstrijd te spelen.

Ondanks het missen van vele kansen was het vervolgens Conventus dat de achterstand terug bracht tot 5-8. Vlak voor de rust werd de marge echter weer uitgebreid tot 4 doelpunten en eindigde de 1e helft dan ook met 5-9. Na de rust overheersten de verdedigingen en werd er bijna 13 minuten niet gescoord. Het was Conventus dat tot 7-9 goed terug kwam. Helaas wist ook Synergo de korf weer doeltreffend te vinden en bleef de marge geruime tijd op 2 doelpunten. Toen Synergo een paar minuten voor tijd weer op een 11-8 voorsprong kwam was de wedstrijd gespeeld en was de 12-8 goed voor de statistieken.

Toch hield Benno  Snaphaan  ondanks de nederlaag een goed gevoel over aan deze wedstrijd. Hij vond dit een betere wedstrijd dan vorige week. Iedereen hield zich aan de vooraf gemaakte afspraken. Ook het weer langzaam terugkeren van het spelplezier was voor hem een belangrijk winstpunt. Volgens hem moet dit gaan leiden tot nog betere resultaten en is het bereiken van de 3e plaats nog steeds mogelijk.
Scores Conventus Danielle Winters 3x, Samantha Boorsma 2x, Niels de Kok 2x en Selma van Putten 1x

Het 2e team speelde tegen de reserves van Synergo een moeizame wedstrijd. In deze wedstrijd was het Conventus dat goed startte en steeds de bovenliggende partij was. Met een 5-2 voorsprong begon  Conventus dan ook aan de 2e helft. Echter het was Synergo dat tot 5-5 naast Conventus kwam. Het onderlinge verschil werd hierna nooit groter dan 1 doelpunt. Even leek het erop dat Conventus een nederlaag zou lijden. Gelukkig  wist Conventus vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren en ging er 1 belangrijk punt mee naar Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.