Nieuwe achterhoedespeler bij vv Pelikaan

18 april 2011 door Ad van Herk
Nieuwe achterhoedespeler bij vv Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Na Carsten van Leeuwen, Gerard van der Meij , Vincent de Klerck  en Danny Heijstek heeft nu ook Peter van Dam met ingang van het seizoen 2011-2012 toegezegd de overstap naar de seniorenselectie van de v.v. Pelikaan te willen maken. Peter van Dam is afkomstig van Zinkwegse Boys en is in principe een achterhoedespeler met potentiële leiderschapkwaliteiten. De TC wenst Peter van Dam veel succes en plezier bij onze vereniging toe.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.