Weinig korfbal voor Albatrossers

18 april 2011 door Ad van Herk
Weinig korfbal voor Albatrossers

ZWIJNDRECHT - Vanwege de Korfbal League Finale in Ahoy was er slechts een klein programma voor de korfballers van Albatros op zaterdag 16 april. Winst was er voor senioren 8, A3 en D4, gelijke spelen voor E2, F2 en voor het 2e seniorenteam dat niet wist te winnen van ZKC '31 2. Het inbrengen van drie wisselspelers leek de beslissing te brengen, maar de Zaandamse ploeg wist toch nog te scoren in de allerlaatste minuut: 14-14. Een tegenvaller voor het 2e team in de strijd om het kampioenschap in hun klasse.

Albatros was afgelopen zaterdag samen met buurvereniging Conventus actief bij de Kick-off van de Nationale Sportweek op het Raadhuisplein en liet de Zwijndrechtse jeugd op korven van verschillende hoogtes mikken. Zaalkampioen D1 werd in Ahoy gehuldigd tijdens de Kampioenenparade.

Onwaarschijnlijk gaaf en wat een sfeer waren veel gehoorde geluiden zaterdagavond tijdens en na afloop van de jaarlijkse medewerkersavond. De activiteitencommissie van de club toverde de ruim 150 gasten een showspektakel voor met als hoogtepunten Pirates of the Caribbean, Evita en de optredens van een groep jeugdleden. De stemming zat er heel de avond goed in en de 15 commissieleden werden na afloop dan ook terecht bedankt met een staande ovatie. 

A.s. zaterdag een gezellig thuisprogramma met 15 wedstrijden op sportcomplex Develstein. Albatros 1 en 2 spelen uit bij respectievelijk het Dordtse Sporting Delta en Achilles 3 in de Den Haag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.