1ste plaatsingswedstrijd NK-ritmische gymnastiek bij O&O

18 april 2011 door Ad van Herk
1ste plaatsingswedstrijd NK-ritmische gymnastiek bij O&O

ZWIJNDRECHT - Bij de in H.I. Ambacht  door de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O georganiseerde 1ste plaatsingswedstrijd voor het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek heeft het  O & O-equipe in de categorie 2A  beslag weten te leggen op het goud. De ploeg bestaande uit Denise van Wijngaarden, Denise Leijten, Beau Vlok, Nadia Amenou en Kim van de Velden wist met haar touwcompositie een score van 17,716 pnt bijeen te turnen en bleven daarmee hun concurrent “De Badhoeve” ruimschoots voor. In de categorie 3 turnde O & O zich met hun hoepeloefening met 15,025 pnt. naar het brons. Deze ploeg was samengesteld met de turnsters Isa van Andel, Celine van Wassenhoven, Noa Reijmers, en Soraya Amenou.

In de categorie 2B noteerde de Zwijndrechtse turnclub met haar touwoefening een vijfde plaats.Individueel was er ondanks een goed geturnd toernooi geen podiumplaats voor het organiserend O & O. Wel wisten Tessa van Rijn, Tamara de Man in klasse 1B en Zoewé Rozenblad, Cynthia Bezemer en Madelon van Rijn in klasse 2B door te dringen tot een volgend treffen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.