Politie zoekt doorgereden auto

26 april 2011

ZWIJNDRECHT – De politie zoekt een auto die is doorgereden na een ongeval. Een 35-jarige vrouw uit Oud-Beijerland merkte op maandagavond 25 april 2011 dat haar auto rechtsachter recente schade had. Gezien de schade is deze waarschijnlijk veroorzaakt door een andere auto. Het voertuig van de 35-jarige vrouw stond geparkeerd in de buurt van een restaurant aan de P. Zeemanstraat in Zwijndrecht. Het ongeval gebeurde tussen 17.50 en 19.50 uur. Getuigen kunnen bellen naar de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.