SV Conventus naar 3e plaats

26 april 2011
SV Conventus  naar 3e plaats

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag speelde Conventus een wedstrijd tegen Velox. Het weer was goed en de toeschouwers talrijk, zodat Conventus met glans won. Vanaf de 4e minuut al kwam Conventus op voorsprong die ze geen moment uit handen gaven. Zo werd in de rust een stand van 8-6 bereikt. De tegenstander, Velox, gaf zich echter niet zomaar gewonnen.

Na rust werd de stand namelijk 8-7. Conventus bleef echter domineren, want weldra was de de stand 10-7. Spannend bleef de match wel, want Velox wist de stand in de laatste minuten bijna gelijk te trekken. Dit mocht niet baten, want tijdens het laatste fluitsignaal bleef de stand steken bij 15-13.

Scoorders Conventus:

  • Danielle Winters 4x, Priscilla Zijlmans 4x, Niels de Kok 3x, Vincent van Gool 3x en Stephan Hoppel 1x

Het 2e team van Conventus had nipt verloren met 14-15 van Sporting Delta 4. Gedurende de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, want door de terugkeer van Guus Raaphorst heeft het team duidelijk aan kracht gewonnen. Het onderlinge verschil werd dan ook niet groter dan 3 punten.

De komende 2 weken zijn Conventus 1 en 2 vrij van competitieverplichtingen.Om het goede ritme niet te verliezen worden er op 3 mei door zowel Conventus 1 als 2 een oefenwedstrijd op eigen terrein gespeeld tegen Vlaardingen 1 en 2. Aanvang van deze wedstrijden is 20.30 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.