Finaleplaatsen rayon turn toernooi voor O&O

28 april 2011 door Ad van Herk
Finaleplaatsen rayon turn toernooi voor O&O

ZWIJNDRECHT - Met de winst op hun grootste concurrent Sparta – Dordrecht zijn de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in de senior-B-categorie ongeslagen doorgedrongen tot de finale van het Rayon Turn Toernooi. Deze zal gehouden worden op 28 mei aanstaande in Dordrecht.

Het team bestaande uit Petrouscha de Ruiter, Femke de Ruiter, Stephanie van Cappellen, Judith van Willigen, Demi van Schelt, Ellen van Beelen, Laura van Nieuwstraten en Lesley Huysing turnde een score bijeen van 215,45 pnt, tegen Sparta 206,- pnt. De Spartanen behaalden hun winst op de onderdelen balk en brug, de O & O-sters sloegen hun slag op vloer en sprong.
Met deze finaleplaats completeerde de Zwijndrechtse turnclub een kwartet; het team senior-A en twee teams jeugd-A gingen de senior-B reeds voor.

Het team senioren-A bestaat uit Sabrina Weijer, Gabriella de Man, Lizzy Mutsaars, Stephanie Snikkers, Ghislaine van Parrerren, Joyce Gerritsen, Maartje van der Heiden en Joanne Huisman.

Jeugd - A - team 1 – is samengesteld uit Nadine van der Hoeven, Denise Koeleman, Anne Bezemer, Ilse Visser, Renee Verbeek, Maartje Rosmulder en Maaike van der Lely.

Bij jeugd - A - team 2 – komen tot actie Manon Verboom, Merel van Gelderen, Anne Nieuwstraten, Julia Los, Suzanne Kunsel, Doris Vos, Amber Sijsens en Annebel Kemper.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.