Dodenherdenking op de radio

01 mei 2011 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - ATOS Radio zal, zoals elk jaar, van de dodenherdenking op woensdag 4 mei a.s.
rechtstreeks verslag doen.
Om half acht ’s avonds wordt overgeschakeld naar de verslaggever op het Raadhuisplein in Zwijndrecht, waar bij het monument de gevallenen herdacht zullen worden.

Voorafgaand aan het rechtstreekse verslag zal ATOS Radio in een aangepast programma vanaf 19.00 uur nog een paar fragmenten uit eerdere uitzendingen laten horen, die betrekking hebben op de oorlog, zoals de vorig jaar nagespeelde overval op het distributiekantoor in het Zwijndrechtse gemeentehuis en het neerstorten van een vliegtuig bij De Punt van het eiland van Dordrecht.

ATOS Radio, de lokale omroep voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, is te ontvangen op 106.1 FM en 106.8 FM en op de kabel in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht op 105.9 FM, in Heerjansdam op 107.9 FM.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.