Zonnige Koninginnedag 2011

02 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Het jaarlijkse Koninginnedagfeest is ook in Zwijndrecht een geweldig feest geworden. Onder perfecte weersomstandigheden waren er een record aantal mensen op de been. Het Oranjecomité Zwijndrecht had een mooi programma samengesteld.

Er verwisselden weer heel wat spullen van eigenaar op de vrijmarkt en de eetgelegenheden draaiden overuren. Kijk hieronder voor eem impressie van deze dag:

 

Foto's: Ron Tiben

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.